Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
 
 
GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI


Güvenli Alışveriş
Kitapbulan on-line alışveriş sitesinde üyelerden alınan hiçbir bilgi, diğer kurum veya kuruluşlar ile paylaşılmaz. Kitapbulan müşterilerinin ve ziyaretçilerinin kişisel gizlilik haklarına riayet eder. Bazı özel durumlarda bankadan yada firmamızdan sözlü yada, yazılı olarak siparişinizin teyidi istenebilir. Bu durumda bankanız yada firmamız sizi kayıtlı bilgilerinizden ulaşarak arayacak ve siparişiniz ile ilgili teyit isteyecektir. Bankanızın ve firmamızın size ulaşabilmesi için bankanızda kayıtlı bulunan ve sitemize kayıt olurken vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin güncel olduğundan ve doğruluğundan emin olunuz. Önemli Hatırlatma : Güvenlik kontrolü sırasında telefon numaranızdan size ulaşılamaz ise siparişiniz iptal edilebilir. Lütfen mağazada girdiğiniz telefon numarasının doğru olduğundan emin olunuz. Siparişiniz ile ilgili her türlü bilgilendirme kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresiniz vasıtası ile yapılacaktır. Tüm gönderiler adrese ve ilgili şahsa teslimat yapılır. Kargo şubesinden kesinlikle ürün teslimatı yapılamaz. Kredi kartı bilgilerinizin güvenliği Kitapbulan sizlere 24 saat kesintisiz hizmet verebilmek için en son teknolojiler kullanılarak yapılandırılmıştır. Kitapbulan hiç bir koşulda müşterilerine ait kredi kartı bilgilerini saklayamaz, kayıt edemez. Bu amaçla, sipariş işlemleri sırasında kredi kartı güvenliğiniz için dünyanın kabul gördüğü GlobalSign 128-bit SSL güvenlik sertifikası kullanılır. Kredi Kartı bilgileriniz gönderilmeden önce şifrelenir, ve bu şekilde yola çıkar. Tarayıcınız (Internet Explorer, Mozilla, vs.) bu sertifikayı tanıyacak ve girdiğiniz sayfaların güvenli olduğunu size bildirmek için;
  • Adres satırında güvenli sayfa anlamına gelen https:// (secure pages) ile başlayan adresleri gösterecektir.
  • Tarayıcınızın adres çubuğunda da güvenli sayfada olduğunuzu gösteren işaret görünür.(kilit simgesi vb.)

Güvenlik sistemimiz tüm güncel tarayıcılar ile uyumludur. Sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.


ÇEREZ POLİTİKASI


Kitapbulan on-line alışveriş sitesi olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.
Çoğu web sitesinde olduğu gibi, Kitapbulan.com (“Site”) ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, site içinde analitik faaliyetler gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını takip etmek amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.
İşbu Çerez Politakası Kitapbulan.com Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasıdır.
Kitapbulan.com, bu Çerez Politikası’nı (“Politika”) Site’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve kullanıcıların bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır. Kitapbulan.com tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi için Kitapbulan.com Gizlilik Politikası’nı incelemenizi tavsiye ederiz.

Çerez (“Cookie”) Nedir?


Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Çerezler konusunda daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Haklara Sahipsiniz?


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, Kitapbulan.com ’ye başvurarak, kendileriyle ilgili,
  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir
Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Kitapbulan.com tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Kitapbulan.com, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler


Kitapbulan.com, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, Platform’da yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır. Kitapbulan.com, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Başa Dön