Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Aşı

ISBN : 9786051855776
110,00 TL
104,50 TL
Öne Çıkan Bilgiler:

O sabah Bazid şehirlerinde esen keskin, soğuk rüzgâr kulaklara tekinsiz -kaç vakittir dedikodusu dönen, bununla beraber gerçekliğinden bir an olsun şüphe edilmeyen- bir hakikati fısıldıyordu: Aşı!

"Sağlık memurları, doktorlar, hemşireler kapı kapı dolaşıp vatandaşlara aile planlamasıyla ilgili birtakım bilgiler verecek, bu bilgiler doğrultusunda aşı kampanyası boyunca uyulması gereken kurallar hatırlatılacak; bilgilendirme bittikten sonra her vatandaşa; kadın erkek, yaşlı çocuk demeden aşı yapacaklardı. Bazidliler, uzun zamandır hazırlıkları yapılan aşı kampanyasının aslında aile planlaması adı altında bir kısırlaştırma projesi olduğundan kuşkulanıyorlardı. Kadınlar altın günlerinde,

Tür : Yerli Edebiyat
Sayfa Sayısı : 102
Cilt Tipi : Ciltsiz
Yayın Tarihi : 2/2021
Boyut : 14.0 x 22.0
Kağıt Tipi : 2. Hamur
ISBN Numarası : 9786051855776
Dil : Türkçe
Daha Fazla Everest Yayınları
Daha Fazla Türk Roman
Beğen
25.06.2025 tarihine kadar kargoda

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle
Tavsiye Et Tavsiye Et
Yorum Yap Yorum Yap
Fiyat Alarmı Fiyat Alarmı

O sabah Bazid şehirlerinde esen keskin, soğuk rüzgâr kulaklara tekinsiz -kaç vakittir dedikodusu dönen, bununla beraber gerçekliğinden bir an olsun şüphe edilmeyen- bir hakikati fısıldıyordu: Aşı!

"Sağlık memurları, doktorlar, hemşireler kapı kapı dolaşıp vatandaşlara aile planlamasıyla ilgili birtakım bilgiler verecek, bu bilgiler doğrultusunda aşı kampanyası boyunca uyulması gereken kurallar hatırlatılacak; bilgilendirme bittikten sonra her vatandaşa; kadın erkek, yaşlı çocuk demeden aşı yapacaklardı. Bazidliler, uzun zamandır hazırlıkları yapılan aşı kampanyasının aslında aile planlaması adı altında bir kısırlaştırma projesi olduğundan kuşkulanıyorlardı. Kadınlar altın günlerinde, erkekler kahvehanelerde, çocuklar ise sokaklarda hep bu konuyu konuşur olmuştu. Kimileri aslında aşının erkeklere yapılacağını ve bu sayede spermlerin işlevsiz hale getirileceğini, kimileri ise kadınlara yapıldıktan sonra vajinaların penis yiyen birer canava­ra dönüşeceğini söylüyordu. Bu inanç yüreklere derin bir korku halinde yerleşiyor, büyüyor, kimseye nefes aldırmıyordu."

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.