Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Wittgenstein İle Konuşmalar (1949-1951)

ISBN : 9786257447546
Kitapbulan Fiyatı:
116,25 TL
Öne Çıkan Bilgiler:

Aslına bakılırsa bu kitap, onun hakkında okuduklarımın en iyisi. Çünkü fırsat düştükçe, kendinize onun hakkında kişisel sorular sormuş ve onları cevaplamaya koyulmuşsunuz. Onu hatırlayabildiğim kadarıyla soruları doğru cevaplamışsınız, bir ruhun devinimleri kelimelerle ne kertede ifade edilebilirse. Thomas Stonborough (Wittgenstein’ın Yeğeni)

Wittgenstein ile Konuşmalar (1949-1951), O. K. Bouwsma’nın o dönemde Ludwig Wittgenstein ile gerçekleştirdiği çok sayıda felsefi müzakereden sonra tuttuğu notlardan oluşuyor. Bu notlar, Bouwsma’nın, Austin’deki Texas Üniversitesi Beşeri Bilimler Araştırma Merkezi’nde muhafaza edilen toplu çalışmalarının bir parçasıdır. Orijinal kayıtlar, Bouwsma tarafından mutat çalışma tarzı olan günlük

Tür : Felsefe
Sayfa Sayısı : 120
Cilt Tipi : Ciltsiz
Yayın Tarihi : 4/2022
Boyut : 12.50 x 19.50
Kağıt Tipi : 2. Hamur
ISBN Numarası : 9786257447546
Dil : Türkçe
Marka Adı: Vakıfbank Kültür Yayınları
Beğen
21.09.2025 tarihine kadar kargoda

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle
Tavsiye Et Tavsiye Et
Yorum Yap Yorum Yap
Fiyat Alarmı Fiyat Alarmı

Aslına bakılırsa bu kitap, onun hakkında okuduklarımın en iyisi. Çünkü fırsat düştükçe, kendinize onun hakkında kişisel sorular sormuş ve onları cevaplamaya koyulmuşsunuz. Onu hatırlayabildiğim kadarıyla soruları doğru cevaplamışsınız, bir ruhun devinimleri kelimelerle ne kertede ifade edilebilirse. Thomas Stonborough (Wittgenstein’ın Yeğeni)

Wittgenstein ile Konuşmalar (1949-1951), O. K. Bouwsma’nın o dönemde Ludwig Wittgenstein ile gerçekleştirdiği çok sayıda felsefi müzakereden sonra tuttuğu notlardan oluşuyor. Bu notlar, Bouwsma’nın, Austin’deki Texas Üniversitesi Beşeri Bilimler Araştırma Merkezi’nde muhafaza edilen toplu çalışmalarının bir parçasıdır. Orijinal kayıtlar, Bouwsma tarafından mutat çalışma tarzı olan günlük defterler biçiminde tutulmuştur.

Wittgenstein ile ilgili notlar daha sonra diğer defterler arasından çıkarılıp bir araya getirilmiş ve daktilo edilmiştir. Bouwsma, bazı bölümlerini arkadaşlarına gösterdiyse de bu defterlerin geniş bir çevreye yayılmasını istemedi. Elinizdeki kitap, Wittgenstein’ın hayatının son iki yılına ilişkin bu notları ilk kez herkes için ulaşılabilir kılıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.